Tel: 0676 415 675, 0620 946 46 16
E-Mail: info@fullparty.hu
6000 Kecskemét Szent László krt.19.

Céges rendezvények

Megnyitó és avató ünnepségre kitelepülünk a helyszínre. Az étel és italválaszték mellett gondoskodunk eszközökről, díszítésről, személyzetről, és természetesen a romeltakarításról is. Kérjen ajánlatot tőlünk, mi készséggel állunk rendelkezésére. Ajánlott vendéglátási forma: állófogadás, koktélparty, gálaétkeztetés.

Szervezze nálunk partner találkozóját! Hatalmas udvarunkon bármekkora fedett területet tudunk biztosítani, így Önnek csak a meghívók kiküldéséről kell gondoskodnia, a helyszín berendezését, az ellátást nyugodtan ránk bízhatja. Ajánlott vendéglátási forma: büfé, állófogadás, koktél party.

Ha családi napot tervez, akkor a legalkalmasabb hely a Bajor udvara, rendezvénykertje. Erre az alkalomra sok sport és szórakoztató játékkal készülünk, ami a család minden tagjának kínál izgalmas elfoglaltságot. Ajánlott vendéglátási forma: büfé, bográcsozás, grillezés.

Év végi zárórendezvényhez  teljes személyzettel és ételkülönlegességekkel települünk ki. Igény szerint közreműködünk a dekorálásban, tudunk  hagntechnikát is és zenekart is biztosítani. Ajánlott vendéglátási forma: ültetett büféasztalos, vagy gálaétkeztetés.

Gondoljon az ételkiszállításra, ha vendégei érkeznek és nincs idő vagy lehetőség, elhagyni a tárgyalót. A megbeszélt időre elkészítjük az ételeket, szállítható edényekbe tesszük, és már vihető is. Igény esetén kiszállítjuk a kívánt helyszínre is! Ajánlunk teljes ételsorokat: leveseket, főételt és desszertet is.

Készítette: DevelMedia